Bosgra onderzoek

Bosgra Onderzoek is een onafhankelijk onderzoeksbureau gespecialiseerd in de zorg. Limpens Advies en Bosgra Onderzoek zijn op verzoek van enkele klinieken een samenwerking aangegaan om het voor u mogelijk te maken alles rond PROMs overzichtelijk in één keer te regelen. U kunt nu de rapportages van de PROMs metingen van Bosgra Onderzoek rechtsstreeks in Qarebase bekijken zodat u ook de doelstellingen (of prestatie-indicatoren) direct kunt vergelijken met de PROMs metingen. 

Daarnaast worden de rapportages van het ZKN Klanttevredenheidsonderzoek en medewerkers/ cultuuronderzoek van Bosgra Onderzoek ook direct getoond in Qarebase, zodat u de aangedragen verbeterpunten direct in de PDCA-cyclus kunt gebruiken. 

Bosgra Onderzoek is al jaren betrokken bij de landelijke opzet van PROMs en voert voor een groot aantal klinieken metingen uit. Ze beschikken over PROMs vragenlijsten voor vrijwel alle aandoeningen en zorgen voor maatwerk in de uitvoering met een gebruiksvriendelijke aanpak en uitstekende onderzoekssoftware. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor de uitvoering van het ZKN Klanttevredenheidsonderzoek, het grootste onderzoek onder klinieken. 

Klik hier om de brochure in PDF te downloaden.Partners

Copyright © 2020 Limpens Advies
Copyright © 2020 Limpens Advies
Webdesign & CMS by Downdijk